Rainer Strecker (Ingo Fisher)

28. dubna 2013 v 13:10 | cobra11-fanpage |  Rainer Strecker - Ingo Fischer


Povolání: herec, hudebník
Datum narození: 25. 10. 1965
Místo narození: Berlín, Německo
Znamení: Štír
Výška:168 cm


Jen málokdo ví, že Ingo byl předchůdce Semira. Jeho kariéra skončila velmi krátce, byla to nejkratší kariéra hlavního hrdiny ze seriálu. Ingo vydržel jen dva díly a to pilotní film Bomby na 92 km, který vyšel i na DVD a v druhém díle Rudé růže, černá smrt ho nečekaně zabil Herry, z otáčejícího se porsche brokovnicí. Byla to úplně první smrt v seriálu. Frank Inga pomstil a tak v díle Nový parťák už přichází náš hrdina Erdogan Atalay ( Semir Gerkhan )

Filmografie

Jako herec

2010 -Amfuem role: Taxidriver
2008 -Nachts das Leben
2008 -The String Puppet role: Soldier 1
2006 -Da kommt Kalle role: Tobias Reimer
2006 -Kriminalist, Der role: Dennis Kuscinski
2006 -Ludenmann macht fertig role: Marius
2006 -Stolberg role: Peter Neufels
2005 -Dicke, Der role: Ortwin Posche
2005 -Weiße Stille role: Hermann
2004 -Falsche Opfer, Das role: Max Amrell
2004 -Schöne Frauen role: Hooligan
2004 -SOKO Wismar role: Prof. Dr. Stephan König
2003 -Rosenstrasse role: SS-Mann Schneider/SS-Man Schneider
2003 -Sie haben Knut role: Michael
2003 -Speciální tým Kolín (SoKo Köln) role: Dr. Andreas West / Markus Krüger
2002 -Abschnitt 40 role: Amtsveterinär
2002 -Vlak na věčnost (Explosion - U-Bahn-Ticket in den Tod, Die)
2002 -Im Visier der Zielfahnder role: Robert Richard Sänger
2001 -1000 Meilen für die Liebe role: Gauner Zocker
2000 -Bonhoeffer: Agent of Grace role: Bader
2000 -Der Vogelforscher role: Knut
2000 -Einsatz in Hamburg role: Volker Brehm / Kommissar Brehm / Kommissar Volker Brehm / …
2000 -Otto - Der Katastrofenfilm
1999 -Der Vulkan role: Theo Hummel
1999 -Místo činu: Frankfurt - Smrt jezdí na horské dráze (Tatort - Der Tod fährt Achterbahn) role: Erwin Neuner
1998 -Hundert Jahre Brecht
1998 -Letzte Zeuge, Der role: Martin Bialas
1998 -Tödliches Verhältnis, Ein role: Vater
1997 -Große Freiheit role: Jens Kofler
1997 -Pobřežní stráž (Küstenwache) role: Michael Brock
1997 -Reise in die Dunkelheit role: Torsten Dannhäuser
1996 -Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei) role: Ingo Fischer
1996 -Die Spur der roten Fässer role: Polizeikommissar
1996 -Nacht hat 17 Stunden, Die
1996 -Sperling role: Bernd Scheurich
1995 -Balko role: Polizeihauptmeister Thomas Schmittbauer
1995 -Straßen von Berlin, Die role: Werner Spannek
1995 -Wilsberg role: Jost Kuhn
1994 -Ärzte role: David
1994 -Bella Block role: Walter Hecke
1994 -Kommissarin, Die role: Torsten van Hoevel
1994 -Rosa Roth role: Ingo
1994 -Otec Schwarz zasahuje (Schwarz greift ein) role: Hans 'Hansi' Schindler
1992 -Der Kleene Punker role: Amadeus(voice)
1992 -Widerspenstige Viktoria role: Jochen
1991 -Unsere Hagenbecks role: Max
1989 -Peter Strohm
1988 -Linie 1 role: Kleister
1988 -Männer vom K3, Die
1986 -Großstadtrevier role: Burckhard Bauer / Ingo Jansen
1985 -Denkste! Das Baby meines Bruders role: Pit
1985 -Westler role: Thomas
1981 -Případ pro dva (Fall für zwei, Ein) role: Staatsanwalt Fohrmann
1978 -SOKO 5113
1977 -Starej (Alte, Der) role: Peter Urban
1970 -"Tatort" role: Clemens Degner / Dizzy / Erwin Neuner / …

Jako režisér
2010 -Amfuem

Jako skladatel
1985 -Westler

zdroj : osobnosti.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama