Prosinec 2014

Dva nový herci představení

29. prosince 2014 v 19:06 | cobra11-fanpage


Herečka Susan Hoecke jako nováček ve vedlejší roli příští sezónu na RTL. Ona hraje psycholožku Dr. Isabel Frings. Hrála v epizodě 16 série poslední móda (2011, En Vogue).

Součástí seriálu je i nový herec Mathias Herrmann. Je to nový státní zástupce a bude se jmenovat Thomas Sander.
Mathias Herrmann hrál v epizodě 10 série záblesk (Flashback) 2005






Mathias Herrmann v epizodě 10 série záblesk (Flashback) 2005



Susan Hoecke v epizodě 16 série poslední móda (2011, En Vogue).







TOP 5 párů v Kobře 11 které se nikdy nedali dohromady

27. prosince 2014 v 11:53 | cobra11-fanpage

01. André Fux&Andrea Schäfer

Na přelomu 2 půlky 2 série Semir začal randit s Andreu která tehdy nahradila sekretářku Reginu ale jisté jiskření bylo i mezi Andreou a Andrém. Nakonec však Andrea zůstala ze Semirem



02. Horst Herzberger&Anna Engelhardtová

Hotte byl od začátku zamilovaný do šéfové Engelhardtové. Dokonce měl její fotku vždy všuplíku. Hotteho nakonec zabili v pilotním filmu 16 série 72 hodin strachu a Anna odešla ve 13 série v dílu zrada,





03. Semir Gerkhan&Susanna Königová

Kdyby nebylo Andrey Semir by byl nejspíš nyní ze Susannou. Když se rozešel s Andreou jisté jiskření na pracovišti mezi nimi bylo.




04. Ben Jäger& Kim Krüger

Ve 13 série v dílu okno když nastoupila šéfová číslo 3 Kim Krüger Ben po ní hned vystartoval no netušil že právě ona bude jejich šéfovou. Toto jiskření trvalo krátce



05. Hartmut Freund &Jenny Dorn

Technik Hartmut Freund od KTU a krásná mladá policistka Jenny Dornová se v jubilejní 250 epizodě kobry 11 v 17 série dílů Kocovina zamilovali (ne však oboustranně). Jejich románek trval krátce jen do začátku 18 série. V nových dílech zůstalo kolem jejich vztahu zase ticho.









Kobra 11 na TV FANDA dnes od úplného začátku !

25. prosince 2014 v 15:11 | cobra11-fanpage


Již dnes TV FANDA začíná vysílat kobru 11 úplně od začátku od 1 série. Pilotní film bomby na 92 km uvidíme dnes trochu dříve 17.50. Pak budou následovat další díly už 18:40. 2 série začíná již 7 ledna 2015 18:40




2 série kobry 11 začíná na TV FANDA již 7 ledna 2015 18:40






Vánoční zajímavost

24. prosince 2014 v 12:47 | cobra11-fanpage

Štastné a veselé vánoce!

24. prosince 2014 v 9:04 | cobra11-fanpage


A je to tady. Vánoce! Všem fanouškům stránkám ať už na facebooku nebo blogu přejeme štastné a veselé vánoce a štastný nový rok 2015!






Mathias Herrmann je další nová posila u kobry 11

21. prosince 2014 v 11:58 | cobra11-fanpage


Mathias Herrmann je nová posila u kobry 11. V Kobře bude hrát nového státního zástupce Thomase Sandera.


Mathias Herrmann

nar. 16.7.1962 (52 let)

Friedberg, Západní Německo


Herecká filmografie

2015 Kobra 11
2013Nonne und der Kommissar - Verflucht, Die (TV film)
2012Die Abenteuer des Huck Finn
Heiter bis tödlich - Alles Klara (TV seriál)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Oma wider Willen (TV film)
2011Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
2010Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
Pius XII. Pod rímskym nebom (TV film)
2009Joanna Trollope - In Boston liebt man doppelt (TV film)
John Rabe
SOKO Stuttgart (TV seriál)
2008Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007Hmla nad zámkom Kilrush (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück (TV seriál)

Rok 2014 - bez úmrtí v Kobře 11

20. prosince 2014 v 19:24 | cobra11-fanpage



Rok 2014 a v Kobře nikdo neumřel. Andrea měla na mále, nakonec přežila. Tedy letos jsme neviděli seriálovou vraždu. Uvidíme jestli i příští rok nás nikdo neopustí. Naposledy v Kobře umřel podruhé André Fux (Mark Keller) ještě koncem roku 2013 v pilotním filmu k 18 série Vzkříšení (Auferstehung). S vedlejších postav umřeli rodiče Dany Nazan a Tom v dílu Na vlastní nebezpečí (Auf eigene Gefahr)


Nová posila už natáčí

17. prosince 2014 v 17:00 | cobra11-fanpage |  Rok 2014



Nová herečka u kobry 11 Susan Hoecke už natáčí a uvidíme ji už na jaře 2015. Na fotce spolu s Katrin Heß.

zdroj: Facebook / Katrin Heß



Jarní série 2015 bude pokračovat od posledního dílu 1 poloviny 19 série

17. prosince 2014 v 16:54 | cobra11-fanpage


Jarní série 2015 bude pokračovat od posledního dílu 1 poloviny 19 série tak že Dana zůstala bez rodičů a Semir se musí o ni teď postarat tedy to naváže na poslední díl podzimní série 2014 Na vlastní nebezpečí (Auf eigene Gefahr).

Jarní sezóna kobry 11 2015 začíná 12.3.2015 na RTL !

14. prosince 2014 v 14:52 | cobra11-fanpage


Od 12.3.2015 jsou nové epizody kobry 11 do 30.4.2015 na RTL. Příští rok kobra 11 slaví 19 narozeniny a oslava to má být velká tak zřejmě nás nějaké překvapení nemine. Má se odvysílat celkem 8 epizod 19 série. Tato informace se objevila na německém fanklubu.