Únor 2015

19x11 Hra s ohněm (Spiel mit dem Feuer)

28. února 2015 v 22:24 | cobra11-fanpage |  19.série (2014)


Při automobilové honičce se Semir dostane do pekla plamenů na místě plynové čerpací stanice. Na poslední chvíli ho před obrovským výbuchem zachrání hasič Tommy Gernhard. Atraktivní vedoucí hasičského družstva je nový přítel Susany, která s ním čeká dítě. Alex a Semir naleznou zavražděného překupníka umění, je u toho i Tommy, který prchá z místa činu. On přísahá Susanne, že není vrah a žádá ji o pomoc , aby se našel skutečný viník. Ale Tommy není tak nevinný, jak tvrdí. Alex a Semir skrývají Susanu, aby ji její přítel nemohl využívat. Oba policisté se však stanou terčem státního návladního Sandera.





Semir a jeho parťáci: Kdo by se mohl ještě vrátit a kdo už ne ?

28. února 2015 v 14:05 | cobra11-fanpage
Semir už vystřídal v Kobře sedm partnerů. Ten nejnovější je Vinzenz Kiefer (Alex Brandt) který debutoval v Kobře přesně takto před rokem. Kdo by se však mohl po jeho případném odchodu / smrti ještě vrátit?



Naděje na návrat: 20%

První komisař s 1 série Frank Stolte (Johannes Brandrup) údajně přestoupil do jiného revíru a proto se v seriálu už neobjevil. Jeho návrat je však stále možný ale je jen malá pravdepodonost, že si na něj ještě někdo vzpomene




Naděje na návrat: 40%

Mark Keller (André Fux) o kterém se až do 18 série mysleli že zemřel na dně Mallorcy se nečekaně vrátil po 14 letech. No přešel na druhou stranu a v Alpách znovu zemřel-i v tomto případě jsme však neviděli jeho tělo a důkaz, že je mrtvý.




Naděje na návrat: 60%


Christian Oliver (Jan Richter) který byl jakási náhrada za Toma Kranicha (René Steinke) v 7 a 8 série se také v seriálu jen tak vypařil a nikdo neví kam. Christian se měl vrátit minulou sezónu do kobry na jeden díl podobně jako Mark Keller ale nakonec návrat nepřijal. Uvidíme jestli si se někdy ještě rozhodne pro opak...



Naděje na návrat: 90%

Tom Beck (Ben Jäger) se stal miláčkem žen a nejoblíbenějším hercem vůbec. Už jsou to dva roky co nehraje v seriálu. Tom Beck se nedávno v rozhovoru vyjádřil že lituje odchodu ze seriálu a někdy by se chtěl vrátit. Semir a Ben tvořily skoro 6 let duo. I v tomto případně nám zbývá jen čekat a doufat, že se stihne ještě vrátit do seriálu. Tom skončil v Kobře pro jeho hudební kariéru a přesně tak skončil i jeho seriálový Ben Jäger.



Samozřejmě do kobry 11 nemohou již vrátit René Steinke (Tom Kranich) a Gedeon Burkhard (Chris Ritter. Oba tito herci v seriálu skončili seriálovou smrtí.









Nový design (27.02..2015)

27. února 2015 v 22:31 | cobra11-fanpage |  Designy

Jak jste si všimli blog má od dnes nový design. Tentokrát je to s nového traileru k 19 série které odstartují již 12.3 na RTL. Právě s něho je aktuální design k novým dílem.

Foto zdroj : Vyfoceno s youtube.com






Tom Beck a Carina Wiese oslavují narozeniny

26. února 2015 v 16:45 | cobra11-fanpage |  Herci - Novinky a informace


Tom Beck a Carina Wiese dnes oslavují narozeniny. Tom Beck má 37 a Carina Wiese 47. Oběma přejeme vše nejlepší.







Nový trailer pro 19 řadu !

26. února 2015 v 13:26 | cobra11-fanpage


RTL dnes zveřejnila nový už v pořadí 2 trailer na 2 polovinu 19 série, najdete ho na oficiálním facebooku. Nové díly začínají 12.3 čtvrtek ve 20:15 na RTL .












19 série nejdříve na slovensku?

24. února 2015 v 13:21 | cobra11-fanpage

Markíza začíná vysílat od pondělí 2.3.2015 premiérové epizody 17 a 18 série po poslední díl s Tomem Beckem (Ben Jäger). TV fanda přesunula premiéru 19 série na rok 2016, informoval o tom serialzone. Překvapí markíza a odvysílá letos 19 sérii dříve? Uvidíme někdy v dubnu až květnu kdy se odvysílá poslední díl s Tomem Beckem osamělé rozhodnutí (Einsame Entscheidung). Pokud bude následovat potom pilotní film 18 řady Revoluce (Revolution) tak na slovensku bude odvysílána 19 série dříve než v česku.



Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath) končí u kobry 11

21. února 2015 v 19:20 | cobra11-fanpage


Oficiálně bylo oznámeno že Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath) končí v účinkování v seriálu Kobra 11 zřejmě tragickou vraždou, potvrdila to i agentura. Herec odchází pro neshody protože mu skončila smlouva a nechtěli aby dále pokračoval pro jeho věk.

Vzpomínáme (1997-2015)






Foto : http://management-ramonamohren.de/

Premiéra Kobry 11 - 17 a 18 série na slovensku od 2.3.2015 !

18. února 2015 v 18:56 | cobra11-fanpage

Diváci na slovensku se dočkali! I letos na jaře tv markíza odvysílá konečně premiérovou 17 a 18 řadu kobry 11 po poslední díl s Tomem Beckem jako Benem Jägerem. Odvysílá se celkem 15 nových epizod. Do pátku 27 února jde ještě repríza 1 poloviny 17 série a od pondělí 2 března jdou konečně premiérové díly 17 a pak 18 série a to v nezměněném čase 14:05. Na TV DAJTO bude pak vždy repríza ráno 9:20. Nové díly samozřejmě budou ve vysokém rozlišení a s novým logem markízy.









Nová posila na blogu !

16. února 2015 v 21:57 | cobra11-fanpage |  Novinky na blogu


Na blogu od dnes najdete nového herce v Kobře 11 státního zástupce Thomase Sandera (Mathias Herrmann) ZDE

Thomas Sander (Mathias Herrmann)

16. února 2015 v 21:51 | cobra11-fanpage |  Thomas Sander (Mathias Herrmann)

Thomas Sander (Mathias Herrmann) je náhradník za státní zástupkyni Isolde Maria Schrankmann (Kerstin Thielemann) od roku 2015. V Kobře jsme ho mohli vidět v 10 série v dílu záblesk (2005)

Homepage : http://www.mathiasherrmann.com/

Mathias Herrmann
nar. 16.7.1962 (52 let)
Friedberg, Západní Německo
Herecká filmografie
2015 Kobra 11 - Thomas Sander
2013Nonne und der Kommissar - Verflucht, Die (TV film)
2012Die Abenteuer des Huck Finn
Heiter bis tödlich - Alles Klara (TV seriál)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
Oma wider Willen (TV film)
2011Engel der Gerechtigkeit (TV film)
Neue Chance zum Glück (TV film)
2010Kommissarin Lucas - Aus der Bahn (TV film)
Pius XII. Pod rímskym nebom (TV film)
2009Joanna Trollope - In Boston liebt man doppelt (TV film)
John Rabe
SOKO Stuttgart (TV seriál)
2008Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
2007Hmla nad zámkom Kilrush (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück (TV seriál)

2005 Kobra 11